DNK DESIGN нуди ИЗРАБОТКА на веб страници и ИЗРАБОТКА на печатени материјали за мали и средни компании во Македонија.

" Вашата веб страница е ваш прозорец кон светот "

Нашето Портфолио

Во следниов дел можете да погледнете дел од нашите изработени проекти.

Контакт со нас

Моментално не нудиме услуги на нови клиенти.
Но секако можете да контактирате со нас преку нашиот веб формулар или директно на нашата емаил адреса.

DNK DESIGN

Facebook: https://www.facebook.com/dnkdesign E-mail: contact@dnkdesign.com.mk